Avís legal

L’objectiu de la informació continguda en aquesta pàgina web és la de presentar la nostra companyia i informar dels productes i serveis que presta a totes aquelles persones o entitats interessades en el seu coneixement.

La Mutua de Propietarios es reserva el dret de realitzar, sense necessitat de previ avís, qualsevol modificació, tant de la informació com de la presentació continguda en aquesta web, que consideri oportuna.

La Mútua no es responsabilitzarà de les conseqüències, danys o perjudicis que es derivin de la navegació per aquesta web i de l’ús de la informació que hi ha continguda. Així mateix, no implica suport per part de la nostra entitat als productes o serveis de tercers als quals es pugui fer referència ocasionalment.

No podrà realitzar-se reproducció, còpia o distribució de tota o part de la informació continguda en aquesta pàgina web sense autorització expressa de la Mutua de Propietarios.

Protecció de dades

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals que ens faciliti voluntàriament a través dels formularis d’aquesta pàgina web, a través de comunicació telefònica o via correu electrònic s’inclouràn en fitxers automatitzats que es conservaran de forma confidencial d’acord amb la citada Llei, amb la finalitat d’atendre i respondre les peticions, confeccionar els pressupostos sol·licitats i mantenir-lo informat sobre els productes i activitats del Grup Mutua de Propietarios.

Vostè podrà dirigir-se a la Mútua per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, d’oposició.

MUTUA DE PROPIETARIOS SEGUROS Y REASEGUROS A PRIMA FIJA C.I.F. G 08171332. 
Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona F-47 i 53 t.20323 H-B-4816 inscripció 13ª y 14ª.
C/Londres, 29, 08029 Barcelona, Tel. 902 702 999 – 93 487 30 20 – 91 826 40 04 / Fax 93 272 03 35
csc@mutuadepropietarios.es