Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir als usuaris una experiència i un servei més bons, així com realitzartasquesd’anàlisi estadística. Navegant al nostre lloc web o fent servir els nostres serveis l’usuari accepta de manera implícita l’ús que fem de les galetes. Tot i això, l’usuari té la possibilitat d’impedir que es generin galetes i eliminar-les en la configuració de l’opció corresponent del navegador.

Si bloca l’ús de galetes al navegador és possible que alguns continguts o funcions del lloc web no es mostrin correctament.

Què és una galeta?

Una galeta és un petit arxiu de text que els llocs web envien al navegador i que s’emmagatzemen al terminal de l’usuari, que pot ser un ordinador personal, un telèfon mòbil, una tauleta, etc. Gràcies a aquests arxius, el lloc web disposa d’informació que pot facilitar la seva pròxima visita, com ara la llengua i les opcions preferides, i, personalitzant-ne el contingut, fer que el lloc sigui més útil. Les galetes contribueixen a millorar l’experiència d’ús del web.

Com es fan servir les galetes?

Navegant en aquest lloc web l’usuari accepta que s’instal•lin galetes al seu terminal, les quals ens permeten registrar la informació següent:

  • Informació estadística de l’ús del web.
  • Les dades d’inici de sessió de l’usuari per mantenir la sessió activa al web.
  • El format del web preferent en l’accés des de dispositius mòbils.
  • Dades estadístiques de visualització de vídeos de YouTube.
  • D’altres.

Tipus de galetes utilitzades

Aquest lloc web fa servir tant galetes temporals de sessió com galetes permanents. Les galetes de sessió emmagatzemen dades solament mentre l’usuari és al web i les galetes permanents emmagatzemen les dades al terminal per consultar-les i fer-les servir en més d’una sessió.

Segons la finalitat per a la qual es tractin les dades obtingudes per mitjà de les galetes, un web pot fer servir els tipus següents: galetes tècniques, de personalització, publicitàries, anàlisi estadística i galetes de tercers.

Galetes tècniques

Permeten a l’usuari navegar pel lloc web o aplicació i fer-ne servir les funcions o els serveis. Les galetes d’aquest tipus utilitzades al lloc web mutuadepropietarios són:

Galeta

Utilització

Durada

wordpress_logged_in_…

Galeta de sessió relativa a l’usuari identificat.

Sessió(*)

wordpress_test_cookie…

Galeta de sessió relativa a l’usuari identificat.

Sessió

(*) Les galetes de sessió caduquen quan l’usuari tanca el navegador.

Galetes de personalització

Són galetes que permeten a l’usuari fer servir el servei amb algunes opcions generals predefinides al seu terminal o que el mateix usuari defineixi. Per exemple, la llengua, el tipus de navegador amb què usa el servei, el disseny de continguts seleccionat, la geolocalització del terminal o la configuració regional amb què fa servir el servei.

Les galetes d’aquest tipus utilitzades al lloc web mutuadepropietarios són:

Galeta

Utilització

icl_current_language

Galeta utilitzada per registrar la llengua triada per l’usuari.

icl_current_admin_language_…

Galeta utilitzada per registrar la llengua triada per l’usuari.

Galetes publicitàries

Són les que permeten gestionar de manera eficaç els espais publicitaris que s’han inclòs al lloc web o aplicació amb què es presta el servei. Permeten adequar el contingut de la publicitat perquè aquesta sigui rellevant per a l’usuari i per evitar mostrar anuncis que l’usuari ja ha vist.

Al lloc web mutuadepropietarios no s’utilitza aquest tipus de galetes.

Galetes d’anàlisi estadística

Són les que permeten seguir i analitzar el comportament dels usuaris als llocs web. La informació que s’obté mitjançant aquest tipus de galetes s’utilitza per mesurar l’activitat dels llocs web, de l’aplicació o de la plataforma i per elaborar perfils de navegació dels usuaris d’aquests llocs, a fi de millorar el servei d’acord amb les dades d’ús dels usuaris.

Al lloc web mutuadepropietarios no s’utilitza aquest tipus de galetes.

Galetes de tercers

En alguns llocs web s’hi poden instal•lar galetes de tercers que permeten gestionar i millorar els serveis que s’hi presten. Per exemple, els serveis estadístics de Google Analytics, els M’agrada de Facebook, el canal de vídeo YouTube, etc.

Mutua de Propietarios no pot consultar les dades emmagatzemades a les galetes d’altres llocs web ni controlar-les de cap manera. En conseqüència, Mutua de Propietarios no es fa responsable del contingut i veracitat de les polítiques de privadesa dels tercers incloses en aquesta política de galetes.

Les galetes d’aquest tipus utilitzades al lloc web mutuadepropietarios són:

Galetes de Google Analytics

Galeta

Utilització

__utma

Utilitzada per distingir usuaris i sessions.

__utmb

Utilitzada per detectar noves sessions/visites.

__utmc

Utilitzada juntament amb __utmb per determinar si l’usuari ha començat nova sessió/visita.

__utmz

Utilitzada per registrar el web d’origen o campanya que ha atret l’usuari al web.

Galetes de YouTube

Galeta

Utilització

VISITOR_INFO_LIVE

Utilitzades pel servei de vídeos de YouTube en llocs amb vídeos de YouTube inserits.

use_hitbox

PREF

YSC

Com s’administren les galetes al navegador?

L’usuari té l’opció de permetre, blocar o eliminar les galetes instal•lades al seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal•lat al seu terminal.

Si fa servir Google Chrome, Safari, Internet Explorer o Mozilla Firerox trobarà més informació sobre la gestió de les galetes al navegador consultant els enllaços següents.