T'ho expliquem

Serveis Tècnics Premium

Quan diem que protegim els edificis de veritat, és perquè ho fem. Per això, anem un pas més ennlà de les assegurances i t'oferim els nostres Serveis Tècnics Premium que mantindràn el teu edifici de la millor forma i t'aportaràn grans estalvis. A Mutua de Propietarios tenim cura del teu edifici, però per sobre de tot, tenim cura de tu.

Dossier de la vida de l'edifici

El dossier de la vida de l’edifici és un lloc on podràs apuntar totes les obres, reformes, manteniments i desperfectes que se li van fent a l’edifici. És com la cartilla de les vacunes que tenim les persones, o l’informe mèdic, però en versió inmobiliària. I per què és imporant apuntar-ho tot? Per a conservar molt millor l’edifici i que duri més anys. Amb aquest servei pioner podràs:

 • Saber en tot moment l’estat en què es troba l’edifici.
 • Accedir a l’històric de tot el que ha passat (sinistres, intervencions, obres, etc)
 • Saber quin tipus de manteniment necessita.
 • Planificar i gestionar les següents accions per estalviar diners en futures obres majors.
 • Realitzar seguiments, en temps real, de les intervencions que s’estàn realitzant a l’edifici.

 

Aconsegueix una visió 360º de la teva comunitat amb el Dossier de vida de l’edifici! Un servei molt pràctic que t’estalviarà diners i sobretot mals de cap.

Inspecció tècnica de l'edificació

La Inspecció Tècnica de l’Edificació ( ITE ) t’ajudarà a conservar millor l’edifici i garantir la seva bona conservació. Podríem dir que és com la ITV del cotxe però per als edificis : es comprova que tot funciona perfectament , es recomanen reformes, etc..

Passar la ITE té molts avantatges com :

 • Allargar la vida de l’edifici i evitar obres de reforma i conservació bastant cares.
 • Evitar danys materials i sobretot, que l’edifici no sigui un risc per als habitants.
 • I a més, si vols demanar una subvenció és imprescindible.

Segur que ara vols anar a passar la ITE , oi ? Amb la nostra garantia STPE (Serveis Tècnics Premium ) la tindràs gratis!

Informe d'avaluació de l'edifici

La millor manera de conservar l’edifici és tenir un pla d’acció que inclogui un calendari de possibles reformes i manteniment. Així , sabràs quan has de fer què, abans que es deteriori massa . Amb la nostra garantia STPE (Serveis Tècnics Premium ) podràs obtenir un informe de l’estat de l’edifici que et permetrà planificar tots els passos a seguir i t’estalvies imprevistos d’última hora.

Anàlisi facturació elèctrica

Alguna vegada has llegit la factura de la llum i t’ha sonat a xinès ? Amb el Servei d’anàlisi del consum elèctric te la traduirem perquè puguis saber com es calcula la factura elèctrica ; i et proporcionarem una comparativa de les millors tarifes perquè puguis estalviar amb una cosa tan car com l’electricitat.

Anàlisi tècnica de l'edifici

El pas previ per crear un Informe d’Avaluació de l’Edifici perquè puguis planificar totes les reformes i manteniment és realitzar un Anàlisi tècnica de l’edifici. Amb la nostra garantia STPE (Serveis Tècnics Premium ) et sortirà de forma totalment gratuïta.

Realitzar aquesta inspecció són tot avantatges :

 • Allargaràs la vida de l’edifici .
 • Evitaràs costoses obres de reforma / rehabilitació.
 • T’estalviaràs ensurts evitant que algú es faci mal amb algun desperfecte .
 • I a més, és imprescindible per a la tramitació d’ajuts.

Assessorament telefònic

Vols que et donem una mà amb la burocràcia i tots els passos administratius ? Sabem que les obligacions legals que has d’atendre són cada vegada més grans, i sempre solen ser tedioses . Deixa que t’ajudem amb la Garantia STPE , rebràs Assessorament Tècnic Telefònic gratuït, en el qual se’t facilitarà tota la informació tècnica i administrativa necessària.

Amb aquest servei exclusiu t’ajudarem a :

 • Normatives nacionals i autonòmiques : edificació , urbanisme , rehabilitació, etc.
 • Subvencions i ajudes per a finques i / o habitatges : concepte , beneficiaris , terminis , documentació, etc.
 • Assessoria tècnica bàsica sobre millores , reparacions i / o rehabilitacions sostenibles , eficients i rendibles.
 • Contacte amb organismes oficials i / o administracions.
 • Assessoria sobre qualsevol servei tècnic : projectes , tramitació de llicències, direccions d’obra, cèdules d’habitabilitat , Certificats d’Eficiència Energètica, Inspeccions Tècniques, etc.

Tarifa elèctrica Mútua de Propietaris

Vols estalviar-te un 7% de mitjana en la pròxima factura de la llum ? Amb la ” tarifa MdP ” , que et inclourem en la informació comparativa de les millors tarifes elèctriques ja és possible. Un servei mitjançant el qual podràs contractar, actualment a través de la comercialitzadora Factor Energia , el subministrament elèctric a la tipologia que més et convé , i amb el qual t’estalviaràs diners. Fins a un 21% !

Tramitació i gestió d'ajuts i subvencions

Si el teu edifici és anterior al 1981, residencial i disposa l’Informe d’Avaluació , ja pots demanar al Ministeri de Foment una subvenció per a :

 • Tasques de Conservació.
 • Millora de Qualitat i Sostenibilitat .
 • Millora de l’Accessibilitat .

Podem fer-te un cop de mà amb els tràmits !

Certificat d'eficiència energètica

Fes que el teu edifici sigui el més eficient possible , amb l’estalvi que això comporta, gràcies a la nostra anàlisi de la facturació elèctrica i aconsegueix el Certificat d’Eficiència Energètica. Estalviaràs i cuidaràs del medi ambient al mateix temps.

Cèdula d'habitabilitat, Anàlisi d'accessibilitat i Serveis d'enginyeria i arquitectura

Ja siguis client o no de Mútua de Propietaris , posem a la teva disposició la nostra xarxa nacional de tècnics professionals , altament qualificats, per a l’execució de qualsevol servei tècnic que puguis necessitar.

A més, la Garantia STPE et farà estalviar en tots els altres Serveis Tècnics extres que no estan inclosos de forma gratuïta, ja que podràs gaudir d’una rebaixa del 30% respecte la mitjana del mercat.

Et queda algun dubte?

Truca’ns al

Dilluns a divendres de 9h a 18h


 • 91 826 40 04
 • 93 487 30 20

Escriu-nos

Et responem en menys de 48 hores amb les solucions que necessites.

Escriure un missatge

Consulta el teu mediador

A través dels telèfons:


 • 91 826 40 04
 • 93 487 30 20