Sobre nosaltres

Mútua de Propietaris

Som especialistes en la Protecció i la Salud de la propietat immobiliària, amb una àmplia gama d'assegurances immobiliàries i Serveis Tècnics. La nostra missió és tenir cura del teu edifici, de la teva llar, del teu negoci, però per sobre de tot és tenir cura de tu. Per això, anem un pas més ennlà, oferint cobertures complementàries i serveis tècnics premium únics al mercat.

El temps ens dóna la raó: assegurem des de 1835

Som la companyia en actiu més antiga d’Espanya, per això , tenim una posició de lideratge en l’assegurança de Comunitats completat amb una oferta competitiva en l’àmbit de l’assegurança de la Llar i el Impagament de Lloguers.

Les claus de la nostra proposta de valor són :

  • L’experiència: que ens aporta els més de 180 anys de historia i la professionalitat dels nostres mediadors.
  • La gran solvència financera: que avala seguretat per a tots els nostres clients.
  • La innovació constant dels nostres productes i serveis gràcies a una avançada tecnologia.
imagen-sobre

Fent història amb tu.

En una època en la que el foc era una de les catàstrofes més habituals en llars i negocis, un grup de propietaris d’edificis va constituir la Societat d’Assegurances Mútues contra Incendis de Barcelona amb l’objectiu d’assegurar els edificis de la ciutat. Així naixia, el 30 d’abril de 1835, Mútua de Propietaris.

Amb el pas del temps les característiques dels edificis van evolucionar , igual que la tecnologia, les necessitats i expectatives dels nostres clients. El nostre repte ha consistit , no només en adaptar-nos a la nova realitat , sinó anar un pas per davant per garantir la teva seguretat.

Alguns dels èxits dels que ens sentim orgullosos i ens defineixen com a empresa asseguradora són :

  • Creació d’un cos de bombers propi.

El 1845 vam crear un cos de bombers propi dotat amb les primeres bombes extintores de Barcelona. El seu treball va ser clau en la lluita contra l’incendi del Liceu el 1861, un moment que va deixar empremta en la història Barcelona.

Aquest equip donaria origen , més tard , al cos de Bombers de l’Ajuntament de Barcelona.

  • Admissió d’indemnitzacions en situació de guerra.

Al llarg de la nostra història hem hagut d’afrontar situacions bèl·liques on el desafiament ha estat encara més gran. Durant la I Guerra Mundial ens vam mantenir al costat de tots els nostres clients contribuint a la compensació de les conseqüències de la guerra, com el risc de motí o la pèrdua de lloguers. Vam ser l’única Mútua en cobrir aquest tipus de danys.

Més tard , en plena Guerra Civil Espanyola , els bombardejos van destruir part de la nostra ciutat . Des Mútua de Propietaris cobrim els danys soferts en els nostres edificis assegurats a causa dels bombardejos , col·laborant així a la seva reconstrucció . Un cop més , vam estar al costat dels nostres.

  • Serveis gratuïts d’assessorament.

El 1954 vam decidir ampliar els nostres serveis i oferir de manera gratuïta assessoria jurídica i d’arquitectura legal posant a disposició dels nostres clients advocats i personal especialitzat, en el cas que els necessitéssin.

Gràcies a l’evolució dels nostres serveis en diferents moments històrics i realitats socials, hem acumulat una experiència única que ens permet garantir-te el millor servei avui i sempre.

Fiabilitat, estabilitat i experiència

El talent dels nostres professionals és, sens dubte , la clau del nostre èxit. La xarxa de professionals i mediadors sempre disposats a ajudar a tots els nostres clients fan que puguem garantir un servei proper i de gran qualitat com el que oferim.

A més, disposem d’una gran fiabilitat i estabilitat gràcies a la històrica relació amb administradors de finques , agents immobiliaris i corredors.

¿Vols treballar amb nosaltres?
Portada del Dossier de Prensa

Dossier de premsa

Treballes en algún mitjà i vols saber més sobre nosaltres? Descarrega't el nostres dossier de prensa i descobreix més sobre Mutua de Propietarios. Descarregar dossier